INDIVIDUELE PSYCHOLOGISCHE BEGELEIDING

abdij westmalle_2
pad richting abdij van Westmalle

Soms geraak je uit evenwicht door iets wat je mee hebt gemaakt, soms is het onduidelijk wat er precies voor zorgt dat je vastloopt.

Aan het begin van onze samenwerking wordt gefocust op meer evenwicht gaan ervaren. Allereerst puren we enkele concrete adviezen uit jouw verhaal waar je, letterlijk zelfs, mee kan starten als je buiten wandelt om meer grip te gaan krijgen op je situatie.

Moeten we dan niet gaan zoeken naar de oorzaak waarom ik vastloop?”  

Het is heel zinvol om hier inzicht in te krijgen maar dit is niet het startpunt. Zelfs niet het uitgangspunt. Hierop inzoomen kost namelijk behoorlijk wat energie. Dus óf en hoe snel we op zoek gaan naar oorzaken, hangt ten eerste af van de toegevoegde waarde voor jouw doelen, ten tweede van jouw wens om hier al dan niet dieper op in te gaan. De focus blijft tenslotte evenwicht gaan ervaren en het beste halen uit jezelf, je privé/gezinssituatie en je werk. 

We brengen met andere woorden jouw situatie in beeld, gaan na waar je tegenaan loopt, verhelderen jouw doelen en stippelen de weg daar naartoe uit. (En dat laatste mag je letterlijk nemen). Je leert op jezelf te vertrouwen zonder last te hebben van dat stemmetje in je hoofd dat jou een slecht gevoel aanpraat.

Het hoofddoel van onze samenwerking is de beste versie van jezelf worden