VOLWASSENEN

“Oeist?”  Het is een vraag die zo vaak gesteld wordt. Het is bijna synoniem voor “hallo” in onze streek. 
Het antwoord op die vraag is dan meestal ook “Goed” maar of het dan ook echt goed gaat, dat is de vraag. 

“Ik wil een ander niet lastig vallen met mijn problemen” Of  “ik zal het zelf wel oplossen.” Is dit herkenbaar?

Dat je naar de dokter gaat voor iets tegen je hoofdpijn, dat vindt iedereen normaal maar dat je naar een therapeut gaat omdat je emotioneel vast loopt, ligt minder voor de hand. Nochtans zijn beide situaties vergelijkbaar: er is een probleem en dat pak je aan met gepaste hulp. 
En of je nu bij mij terecht komt om enkel je verhaal bij mij kwijt te kunnen, of je hebt eerder nood aan ondersteuning… je bent heel welkom.

An sich maakt het onderwerp van ons gesprek niet zo veel uit. Ik ben niet gespecialiseerd in specifieke problemen, ik ben gespecialiseerd in op weg gaan met mensen en hun verhaal en het groeiproces dat daarmee gepaard gaat.
Om dit toch een ruimer kader te geven: mensen komen bijvoorbeeld bij mij terecht met vragen rond angst, stress, burn-out, bore-out, hoogbegaafdheid, moeilijke gezinssituatie, partnerkeuze, relatieproblemen, moeilijkheden met kinderen, vragen rond identiteit, een eetstoornis, …

Mocht blijken dat ik je niet verder kan helpen dan verwijs ik je graag door naar een concullega of een organisatie die jou beter op weg kan helpen. Het doel is tenslotte dat jij je beter gaat voelen en dat je uiteindelijk zelf verder kan.

Ik begeleid volwassenen (+ 18 jaar)